Tips

5 tips voor vaderdag cadeau’s

5 tips voor vaderdag cadeau’s

Binnenkort is het weer vaderdag en veel gezinnen staan weer voor een lastige uitdaging, want wat moeten ze hun vader of echtgenoot voor cadeau geven? Het is volgens mij ieder jaar weer een stijd om een goed cadeau te vinden, dus daarom hebben wij alvast wat producten geselecteerd die jouw vader of echtgenoot vast kunnen waarderen.

Acties

1. Stihl GTA 26 accusnoeizaag inclusief Accu en Lader

Een hele handige en populaire machine is de Stihl GTA 26 accusnoeizaag. Het is een klein zaagje waarmee jouw vader straks in een handomdraai de tuin kan gaan snoeien. In tegenstelling tot veel tuinscharen kan deze machine ook wat dikkere takken doorzagen. In de set ontvangt u een handige draagtas waar plaats is voor het opslaan van alle toebehoren zoals acculader, accu en multioil voor het smeren van de zaagketting.

Bekijk dit product
5 tips voor vaderdag cadeau’s

2. Volpi PV 220 Accu Snoeischaar

De gloednieuwe snoerloze snoeischaar PV220 van Volpi Originale is de perfecte vervanger van handmatige snoeischaren! De verwisselbare stalen messen zijn geschikt voor het snoeien van kleine struiken en sierplanten. De maximale opening van de messen is 22 mm en het totale gewicht van deze snoeier is slechts 0,74 kg, waardoor u comfortabel, moeiteloos en volledig autonoom kunt werken.

Bekijk dit product
5 tips voor vaderdag cadeau’s

3. Stihl RMA 235 Accugrasmaaier

Met de Stihl RMA 235 accugrasmaaier maait jouw vader straks vliegensvlug het gras en ligt het gazon er altijd verzorgd bij. Voor een relatief lage prijs heb je een best leuke grasmaaier van het kwalitatief goede merk Stihl. Hierdoor heeft hij er vast voor een lange tijd plezier van!

Bekijk dit product
5 tips voor vaderdag cadeau’s

4. Stihl RE 90 Hogedrukreiniger

Heeft jouw vader een allergie voor vlekjes en viezigheid op zijn bolide? Dan is de Stihl RE 90 hogedrukreiniger vast een goed cadeau voor hem. Hiermee kan hij zijn eigen auto of motor schoonmaken en hoor je hem nooit meer klagen over viezigheid op zijn auto.

Bekijk dit product
5 tips voor vaderdag cadeau’s

5. Stiga HT 100e heggenschaar

Heb je een heg in je tuin en ziet deze er onverzorgd uit? Dat hoeft niet langer meer, want met de Stiga HT 100E kan je vader deze heg perfect snoeien. Dankzij de accu in de machine hoef je ook niet bang te zijn dat hij de stekker van de machine doormidden snoeit.

Bekijk dit product
5 tips voor vaderdag cadeau’s

6. Een cadeaubon

Ben je er nog steeds niet uit welke machine jouw vader nodig heeft? Dan kun je hem altijd nog een cadeaubon geven. Mail ons naar info@knolltuinmachines.nl om een cadeaubon voor je vader te laten maken! Dan kan hij zelf de machine uitzoeken die hij nodig heeft.

Neem contact op