Lees meer

Over ons

Merken

Knoll B.V.

Knoll B.V. is een familiebedrijf dat al jarenlang actief is in de Tuin & Park. Ons bedrijf is opgericht in 1955 en sinds die tijd voeren wij met veel passie onze activiteiten uit in een grote regio in en rondom onze vestigingsplaats Staphorst (Ov.). Met trots zijn wij al vele jaren exclusief dealer van de topmerken Stihl, Stiga en Kärcher.

Met ingang van 1 juli 2019 zijn wij verhuisd naar een nieuw en modern bedrijfspand op industrieterrein De Esch in Staphorst. Vanuit deze ‘locatie voor de toekomst’ kunnen wij onze klanten verwelkomen in een 1000 mgrote showroom met een ruim assortiment aan tuinmachines en toebehoren.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor aankoop, reparatie en onderhoud van bos-, tuin en parkmachines. Wij bieden een compleet assortiment voor zowel de particuliere als professionele gebruiker. Met onze exclusieve dealerschappen van topmerken als Stihl, Kärcher, Stiga & Iseki in ons verkoopprogramma maken wij het onderhoud van jouw tuin tot een plezierige en tijdbesparende beleving.

Als full-line Tuin & Park dealer weten wij dat onze klanten willen werken met betrouwbare machines. Bij ons houdt het niet op bij de verkoop van tuinmachines. We hechten veel waarde aan Service, Onderhoud en Ondersteuning.

Knolltuinmachines.nl

Vanaf januari 2022 hebben we naast onze fysieke winkel ook deze webshop geopend onder de naam: Knolltuinmachines.nl. Hier vind je een nog ruimer assortiment aan tuinmachines en toebehoren van de merken Stihl, Stiga, Kärcher, Iseki, Limpar en Ferris. Wil je toch graag eerst het product zien of meer informatie? Dan kun je een afspraak inplannen om het product te bekijken. Zodoende kunnen we de meest geschikte machine voor je samenstellen.

Ook voor de webshop geldt dat een goede service en ondersteuning voorop staat. We willen dat onze klanten met een tevreden gevoel gebruik kunnen maken van de aangekochte tuinmachine(s).

Over ons

Ons team stelt zich graag even voor!

 

Hieronder zie je wie de medewerkers van Knoll Tuinmachines zijn en wat ze doen binnen het bedrijf.

Over ons

Jan

Eigenaar

Ik ben al ruim 43 jaar actief in de Tuin & Park-sector. Omstreeks 1979 ben ik begonnen met het verkopen van het toen nog relatief onbekende merk STIHL, als één van de eerste dealers in Nederland. Vandaag de dag is dit haast niet meer voor te stellen, gezien de bekendheid van dit merk! Als pionier in deze markt heb ik met veel plezier een mooi verkoopprogramma kunnen ontwikkelen met de A-merken welke wij tegenwoordig nog steeds met veel enthousiasme verkopen.

Over ons

Jarold

Eigenaar

Als mede-eigenaar van Knoll Tuinmachines.nl heb ik al lang de behoefte gehad om naast de fysieke showroom in Staphorst een webshop te ontwikkelen. Na een periode van voorbereiding en het volgen van een uitgestippeld traject is hier in 2021 mee gestart en ben ik enorm trots op het resultaat dat we als team samen bereikt hebben. Er staat nu een moderne en toegankelijke ‘’online showroom’’ waarmee nog veel meer klanten kunnen worden voorzien van informatie. En dat doen wij met plezier, want een tevreden klant helpen geeft ons een voldaan gevoel!

Over ons

Erwin

Verkoop

Ik ben verantwoordelijk voor de Tuin & Park afdeling. Door mijn jarenlange ervaring kan ik je heel goed adviseren bij de aankoop van de juiste tuinmachine of tuingereedschap. En dit zowel in de winkel als via telefoon of mail! Wil je het product eerst zien? Plan een showroomafspraak en ik adviseer je graag!

Over ons

Martin

Marketing & Communicatie

Ik probeer Knoll Tuinmachines overal zichtbaar te maken als marketingspecialist. Mijn doel is om mensen te informeren over dat Knoll Tuinmachines.nl een uitgebreide webshop heeft en dat wij als ervaren specialisten met veel passie hieraan werken. Ik zorg voor zichtbaarheid in kranten en folders, maar ook onze online zichtbaarheid door middel van SEO en SEA en social media. En gezien het feit dat jij dit nu leest, zijn we dus al op de goede weg…

Over ons

Harjan

Verkoop

Als manusje-van-alles adviseer ik klanten in de showroom over tuinmachines, maar ben ook verantwoordelijk voor het productbeheer en het up-to-date houden van de webshop, het afhandelen van bestellingen en het beantwoorden van vragen van klanten. Het kan ook maar zo zijn dat ik de bestelde machine netjes bij jou thuis kom afleveren en jou instructies geef als onderdeel van Knoll Bezorgservice wanneer je dit wenst.

Over ons

Jorn

Content manager

Ik ben de IT-specialist van onze webshop. Ik vertaal onze wensen in een werkende functie op Knolltuinmachines.nl. Mijn collega's dagen mij graag uit zodat onze online winkel elke keer beter en toegankelijker wordt. Daarnaast zorg ik voor productbeheer door het up-to-date houden van deze webshop. Met mijn kennis van programmeren zorg ik dat we heel veel informatie tegelijk kunnen toevoegen. Wel zo makkelijk met duizenden artikelen!

Over ons

Alex

Service monteur

Wij vinden het belangrijk dat jouw plezier niet ophoudt na de aankoop van een machine. Ik ben onze service-specialist en ik zorg bijvoorbeeld voor het monteren en afleverklaar maken van nieuwe machines. Daarnaast zorg ik als monteur voor onderhoud, reparatie of het keuren van tuinmachine(s). Ik bezorg klanten ook vrije tijd! Met mijn kennis van robotmaaiers adviseer en installeer ik deze automatische grasmaaiers ook bij klanten op locatie voor jarenlang maaiplezier.

Over ons

Jeroen

Service monteur

Als servicecoördinator zorg ik voor een juiste planning en afstemming van werkzaamheden binnen ons bedrijf en communiceer ik met klanten. Ik adviseer of overleg graag met klanten over een machine die gerepareerd of gekeurd moet worden. Met mijn kennis en jarenlange ervaring weet ik precies hoe je een storing snel en vakkundig kan oplossen. Ik kan je eventueel ook van afstand helpen om een probleem met een tuinmachine te verhelpen.

Over ons

Reinald

Leerling monteur

Ik ben geïnteresseerd in techniek en volg daarom ook een opleiding tot servicemonteur. Ik assisteer vanuit deze functie Alex en Jeroen bij het monteren en afleverklaar maken van nieuwe tuinmachines. Ik leer snel en ben leergierig, dus ook het onderhoud van je robot- of grasmaaier is bij mij in goede (technische) handen.