Service & Onderhoud

Service & Onderhoud
Service & Onderhoud

Goed onderhoud is van groot belang!

Om bijvoorbeeld uw robotmaaier, bosmaaier of andere tuinmachines jarenlang met plezier te blijven gebruiken, is goed onderhoud van groot belang. Bij Knoll B.V. begrijpen we dit. Onze ervaren monteurs weten exact welk onderhoud een machine nodig heeft. Daarnaast snappen wij ook dat iedereen andere behoeften heeft, vandaar dat we u de keuze geven uit verschillende onderhoudsservices. Wenst u eerst een offerte te ontvangen van de uit te voeren reparatie of onderhoudsbeurt? Geen probleem, wij informeren u zorgvuldig!

Door mee te denken bij aanschaf, onderhoud en vervanging streeft Knoll B.V. naar een hoge servicegraad waardoor stilstand en reparatiekosten tot een minimum worden beperkt. Wij kennen uw machines van A tot Z en werken met perfect passende, originele merk-onderdelen.

Gedurende de winterperiode hebben wij interessante acties voor winteronderhoud.  Vaak worden machines in deze periode niet of nauwelijks gebruikt, dus is het belangrijk om aandacht te schenken aan de juiste behandeling voor uw machine(s). Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

En is een direct reparatie niet mogelijk? Geen zorgen, U kunt kosteloos gebruik maken van een inzetmachine om uw werkzaamheden te voltooien.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij aanmelden voor een onderhoudsbeurt van mijn machine?

Dat kan op verschillende manieren. Je kunt een mail sturen naar info@knolltuinmachines.nl, een whatsappje sturen of bellen naar 0522-291377. We zijn dan even je gegevens nodig, wat voor machine je hebt en wat voor onderhoudsbeurt je wilt.

Wanneer weet ik wanneer mijn machine weer klaar?

Je krijgt een whatsappje of belletje van ons zodra je machine weer klaar is.

Hoe lang duurt het voordat mijn machine klaar is?

Wij zorgen ervoor dat je machine voor het voorjaar weer klaar is om te gebruiken.