Stiga nieuws

Handige tools en info

Handige tools en info
Stiga nieuws

Stiga Swift

De eerste zitmaaier met vier verwisselbare STIGA ePower 48V accu’s. Compact, wendbaar en stil. Maar vooral, heel efficiënt om gras te maaien en op te vangen in een gazon tot wel 2000 m² met de standaard messnelheid.

Bekijk de Stiga Swift zitmaaier
Stiga nieuws

Gyro

Een batterijaangedreven zitmaaier die krachtig genoeg is voor grote grasoppervlakken? Maak kennis met Gyro van STIGA. Deze innovatieve axiaalmaaier is uitgerust met Direct Drive technologie voor makkelijke bediening via joystick en een druk op de knop.

Bekijk onze Gyro modellen
Stiga nieuws

Fulcrum

Speciaal ontwikkeld voor loopmaaier, zowel op accu als met benzinemotor. De STIGA Fulcrum duwhendel innoveert de interactie tussen mens en machine. Gedaan met schaafwonden. Handiger opbergen dan ooit. Eenvoudige montage.

Ontdek Fulcrum
Stiga nieuws

Update Epower

De STIGA batterijtechnologie bestaat in deelbare accu’s van 20V en 48V voor tal van loopmaaiers, handgedragen tuinmachines en zelfs de Swift zitmaaier. Voor grote tuinen werd een krachtig ePower accupack ingebouwd in Tornado, Estate en Gyro modelle

Meer over Epower
Stiga nieuws

Stiga benzinemotoren

Tal van loopmaaiers en zitmaaiers zijn uitgerust met een krachtige en betrouwbare STIGA motor. De prestaties en koppelcurve zijn afgestemd op elke machine. Op alle STIGA benzinemotoren krijgen uw klanten een verlengde garantie, na registratie op de website.

Meer info