Lees meer over

DemiClean

DemiClean

DemiClean

DemiClean is een Deens bedrijf dat zich al sinds 1975 richt op professionele industrie reinigers. Het merk produceert haar producten zelf in de fabriek in Denemarken. Wat er dan zoal van de band rolt zijn:

DemiClean heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van professionele hogedrukreinigingssystemen voor de professionele gebruiker. Vandaag de dag exporteert het bedrijf haar producten dan ook al naar meer dan 25 landen. De machines van DemiClean worden gekenmerkt dankzij hun robuuste uiterlijk en degelijkheid. Ook bevatten DemiClean machines minder storingsgevoelige onderdelen, zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een zeer lange levensduur. Dat maakt een DemiClean machine geschikt voor de professionele gebruiker.

Ons verkoopprogramma

Bij Knoll Tuinmachines richten we ons voornamelijk op de verkoop van de DemiClean osmosereinigers. Deze osmosereinigers worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals: het reinigen van ramen, zonnepanelen, auto’s, kozijnen, boeiranden en nog veel meer. De veelzijdigheid van deze machines maakt de machines geschikt voor een groot publiek.

Met DemiClean osmosewater ben je ook geen chemicaliën of zeep meer nodig dus deze manier van reinigen is beter voor het milieu.