Limpar

Limpar

Limpar

Het in 1996 opgerichte Limpar 4F produceert veegmachines en aanverwante producten in de productielocatie in Duitsland. Naast axiale en radiale veegmachines in werkbreedtes van 70 tot 120 cm produceert Limpar ook aanbouwveegmachines voor zitmaaiers, verticuteermachines, sneeuwschuiven, roosterschuiven en onkruidborstel-machines.

Het uitgebreide assortiment wordt compleet gemaakt met een breed scala aan accessoires, onder andere: vuilopvangbakken, sproei inrichting, sneeuwschuiven en sneeuwkettingen

Veegmachines

Compact, handig, veelzijdig en eenvoudig te gebruiken.

Limpar veegmachines zijn ideaal voor privé of bedrijfsmatig gebruik, rondom het huis en erf. Of het nu gaat om de schoonmaak in het voorjaar, het opruimen van bladeren of het ruimen van sneeuw – voor elk seizoen en elk doel zijn er bijbehorende accessoires verkrijgbaar zoals een vuilopvangbak, sneeuwschuif, sneeuwkettingen en verschillende soorten borstels.

Een Limpar accu veegmachines is voor veel gebruikers een welkom alternatief. Limpar biedt hierin een breed scala aan machines met de volgende voordelen, zoals: minder geluid, onderhoudsvrij en zonder uitlaatgassen.

Limpar veegmachines zijn verkrijgbaar met een axiale of radiale borstel. De verschillende bezems passen zich bij elke hoe of oneffenheid makkelijk aan.