Lees meer over

Segway

Segway

Segway: De innovator in persoonlijke mobiliteit en nu ook robotmaaiers

Segway is een Amerikaans bedrijf dat in 1999 werd opgericht door Dean Kamen. Het bedrijf is vooral bekend om zijn innovatieve en revolutionaire uitvinding, de Segway Personal Transporter. Dit elektrische voertuig met twee wielen en een platform voor de bestuurder. De manier waarop mensen zich verplaatsen in drukke steden en toeristische gebieden veranderde. Het werd al snel een populair vervoermiddel voor toeristen en beveiligingspersoneel.

Missie van Segway

Segway is altijd gericht op het bieden van slimme, duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor mobiliteit. Het bedrijf is trots op het feit dat het de manier waarop mensen zich verplaatsen heeft veranderd en blijft zich inzetten voor het aanbieden van innovatieve producten die de kwaliteit van leven verbeteren.

Duurzaamheid van Segway

Bij Segway staan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. De robotmaaiers van Segway zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en hebben een lange levensduur.

Robotmaaiers van Segway

Segway heeft onlangs een nieuwe tak van zijn bedrijf gelanceerd met de introductie van robotmaaiers op de markt. Deze robotmaaiers zijn innovatiever dan traditionele robotmaaiers omdat ze gebruik maken van GPS-technologie om de randen van gazons te detecteren zonder het gebruik van perimeterdraad. Bovendien kunnen ze obstakels sneller detecteren en efficiëntere routes berekenen, waardoor ze het gazon sneller en beter kunnen maaien. Het gebruik van de robotmaaier van Segway betekent minder werk voor de tuinier en meer tijd om te genieten van de prachtige tuin.

Naast het revolutionaire systeem met GPS-technologie, is de robotmaaier ook een stuk slimmer op andere manieren. Zo is het nog beter in het detecteren van obstakels op zijn maairoute. Met het Visionfence accessoire krijgt de robotmaaier als het ware nog meer ogen en wordt deze nog slimmer in het maaien van je gazon. Ook is de maairobot uitgerust met een regensensor, waardoor de robotmaaier automatisch terugkeert naar z’n station als het weer plotseling omslaat. Alle instellingen van de robotmaaier kun je veranderen met de app van Segway Navimow. Zo hoef je zelf bijna niet meer naar buiten.

Bekijk video's van Segway