Lees meer over

Stihl

Stihl

Stihl

Andreas STIHL AG & Co. KG is een Duitse producent van kettingzagen en andere tuinmachines zoals bladblazers en bosmaaiers. STIHL werd in 1926 opgericht door Andreas STIHL. een pionier uit de beginperiode van de kettingzaag. STIHL is één van de grootste producten van kettingzagen. Sinds 2015 is STIHL in handen van de (klein)kinderen van Adreas STIHL.

STIHL is inmiddels één van de bekendste merken op het gebied van tuingereedschap. STIHL produceert tuingereedschap van hoge kwaliteit en staat ook voorop als het gaat om innovatieve technologieën.

Knoll B.V. is al bijna 40 jaar exclusief regiodealer van STIHL en verkoopt een ruim assortiment aan STIHL tuingereedschap, zoals: robotmaaiers, grasmaaiers, verticuteermachines, kettingzagen en heggenscharen.

Stihl accutechnologie: Licht, Stil, Krachtig

Het groenonderhoud en de bosbouw stellen mens en machine voor meerdere uitdagingen, ook op het gebied van autonomie. Met onze vier accu-assortimenten bieden wij een passende oplossing: krachtige acccumachines met een lange levensduur voor een comfortabel en flexibel gebruik. Of het nu gaat om privé- of professionele toepassingen, met de krachtige accu’s van STIHL ben je altijd verzekerd van betrouwbare prestaties.

STIHL AK systeem: Accumachines voor elke tuin

Is je tuin je persoonlijke project? Dan kies je beter voor accumachines uit het STIHL AK systeem met zijn hoge vermogen en autonomie. Je voordeel: met de verwisselbare accu en het grote machineaanbod krijg je een maximale flexibiliteit. Zo ben je tegen elke taak opgewassen.

STIHL tuingereedschap is aangepast aan individuele behoeften, zowel voor werk in uw eigen tuin als in de land- of bosbouw. Met STIHL machines bent u altijd perfect uitgerust voor al uw werkzaamheden in de natuur.

STIHL AP systeem

Het AP systeem bestaat uit zeer krachtige accumachines. Met hun power en autonomie zijn ze de optimale keuze voor het professionele landschaps-, tuin- en boomonderhound. Deze machines zijn de ideale oplossing voor maximale prestaties, zelfs in slechte weersomstandigheden.

STIHL AS systeem

Je bezit een grondstuk of een tuin, bent gelegenheidsgebruiker of werkt in een tuincentrum of boomkwekerij? Dan is het STIHL AS systeem net wat je zoekt. Je kan de machines voor allerlei toepassingen gebruiken en ze zijn heel gebruiksvriendelijk.

STIHL AI lijn

Met de snel en eenvoudig te bedienen machines van de AI lijn ben je perfect toegerust om je droomtuin te realiseren. Om de geïntegreerde accu op te laden, hoef je de machine alleen maar te verbinden met een stopcontact in de muur.