Acties

Stiga cashback actie autonome robotmaaiers

Stiga cashback actie autonome robotmaaiers

Krijg tot € 500,- cashback op de aankoop van een Stiga robotmaaier!

Koop je een autonome Stiga robotmaaier dan krijg je tot € 500,- terug op je aankoop. Deze  autonome robotmaaiers van STIGA worden gemonteerd zonder perimeterdraad. De installatie verloopt via de STIGA.GO app en de werkperimeter is volledig aanpasbaar. Ze worden geleid door de AGS-technologie en plannen de maaibeurten op intelligente wijze, zodat het gazon gezonder wordt dankzij een keurige maaibeurt die slechts twee keer per dag wordt uitgevoerd. Ze zijn uitgerust met een 4G-verbinding waardoor de robot constant verbonden is en goed kan werken om maximale nauwkeurigheid te bieden.

Bekijk Stiga robotmaaiers
Stiga cashback actie autonome robotmaaiers
Stiga cashback actie autonome robotmaaiers

Hoe werkt het?

Als je een autonome Stiga robotmaaier koopt via dezewebshop of in onze winkel dan kun je jouw cashback als volgt claimen:

Ga naar stigapromotions.nl en registreer je nieuwe robot met de informatie van je aankoopbewijs. Zodra je claim is goedgekeurd, ontvang je een virtuele of fysieke creditcard (Mastercard). Stuur het verzoek voor 12 augustus 2024.

Het initiatief is geldig van 1 februari 2024 tot 12 juli 2024. Lees de volledige Algemene voorwaarden op stigapromotions.nl

Extra redenen om voor een autonome Stiga robotmaaier te kiezen:

  1. tot 5 jaar garantie
  2. GRATIS connectiviteit

Alle autonome robotmaaiers van STIGA worden geleverd met een gratis onbeperkte connectiviteit voor de gehele levensduur van je robot. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het dataverkeer wordt door het systeem gebruikt vanaf het moment dat de robotmaaier het laadstation verlaat en de maaisessie begint. Afhankelijk van hoe groot de tuin is en hoeveel maaisessies er zijn gepland, gebruikt het systeem meer of minder data. Het dataverkeer stopt wanneer de robotmaaier terugkeert naar het dockingstation, aan het einde van de maaisessie.