Acties

Stiga cashback actie 48V accu assortiment

Stiga cashback actie 48V accu assortiment
Stiga cashback actie 48V accu assortiment

Stiga heeft een mooie cashback actie waarbij je 30% cashback kunt krijgen als je een 2e 48V-tuingereedschap of -accu koopt. Als je een product uit het 48V accu assortiment koopt, krijg je tot 30% korting op een 2e  tuingereedschap of accu.

 

Voorwaarden

De producten die deel uitmaken van deze promotie zijn opgesplitst in twee lijsten, Lijst A en Lijst B:

  • Lijst A – Deze bevat de Swift, 48V loopmaaiers en tuingereedschap – deze worden enablers genoemd en moeten de hoofdaankoop zijn.
  • Lijst B – Dit omvat 48V tuingereedschap, accu’s en opladers en is het product waarop de consument de 30% cashback kan claimen, alleen als het gekocht is in dezelfde transactie als het product van Lijst A.

Als de consument twee producten uit de categorie tuingereedschap koopt (die zowel in lijst A als lijst B staan), ontvangt hij in plaats daarvan 15% cashback op elk item.

Download formulier met betrokken producten

Hoe krijgen uw klanten toegang tot de cashback?

De promotie is direct toegankelijk via de website www.stigapromotions.nl, waar het aankoopbewijs, het serienummer van het product en je persoonlijke gegevens ingevuld moeten worden. Gebruik hierbij je persoonlijke e-mailadres omdat adressen van derden niet worden geaccepteerd.

Wij controleren of de aankoopbewijzen de volgende gegevens correct vermelden:

  • Datum van aankoop
  • Naam van de dealer
  • Productnaam en SKU
  • Betaald bedrag

De volledige algemene voorwaarden zijn beschikbaar op stigapromotions.nl. Als je problemen ondervindt met de claim, neem dan contact op met netherlands@support.stiga.com

Afbeelding stijlelement Stiga cashback actie 48V accu assortiment

Wanneer is de 48V Cashback-actie actief?

De cashbackactie loopt van 01 februari 2024 tot 31 mei 2024. Producten die buiten deze data worden gekocht, komen niet in aanmerking voor de cashback-actie.