Productvideo's

STIHL MSA 300 accu motorzaag

STIHL MSA 300 accu motorzaag

Productvideo STIHL MSA 300 Accu Motorzaag

In onderstaande video presenteren wij jullie de nieuwste ontwikkeling op het gebied van accu kettingzagen van STIHL, de STIHL MSA 300! De accu kettingzaag is de eerste accu kettingzaag die speciaal ontwikkeld is voor professionele gebruikers en laat dit ook zien door uitzonderlijke prestaties.

Gebruikers die actief zijn in het landschapsonderhoud, de professionele bosbouw en gemeentewerkers kunnen de STIHL MSA 300 accukettingzaag gebruiken om kleine en middelgrote bomen te vellen, van hun takken te ontdoen en te verzagen.

Om zo efficiënt mogelijk te werken zijn er drie bedrijfsmodi (eco, vellen, snoeien), zodat je je kettingzaag perfect kan instellen voor verschillende toepassingen.

De machine zet haar volle elektrisch vermogen van 3,0 kW om in een kettingsnelheid tot 30 m/s dankzij de krachtige STIHL AP 500 S accu. Samen met de STIHL .325″ ketting en het Light 04 zaagblad levert ze een hoog zaagvermogen met een laag gewicht.

Ook de robuuste en weerbestendige structuur van de STIHL MSA 300 zal bij professionals in de smaak vallen. Het STIHL antivibratiesysteem vermindert de trillingen en beschermt zo je spieren en gewrichten.

In deze productvideo lichten we enkele kenmerken van de MSA 300 uit en we demonstreren je hoe deze accu motorzaag in de praktijk werkt.