Productvideo's

Volpi Accu Snoeischaren

Volpi Accu Snoeischaren

Productvideo Volpi Accu Snoeischaren

In onderstaande video bespreken we 3 accu snoeischaren van het merk Volpi.

  • Volpi PV 220
  • Volpi PV 295
  • Volpi PV 360

Dit zijn krachtige accusnoeischaren met verwisselbare stalen messen. Ideaal voor hoveniers voor het snoeien in tuinen en parken, in de landbouw of gewoon bij jezelf in de tuin!

De ๐—ฉ๐—ผ๐—น๐—ฝ๐—ถ ๐—ฃ๐—ฉ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฌ is de perfecte vervanger van handmatige snoeischaren en is uitgerust met een geรฏntegreerde lithium batterij. De verwisselbare stalen messen zijn geschikt voor het snoeien van kleine struiken en sierplanten. De maximale opening van de messen is 22 mm en het totale gewicht van deze snoeier is slechts 0,74 kg, waardoor u comfortabel, moeiteloos en volledig autonoom kunt werken.

De ๐—ฉ๐—ผ๐—น๐—ฝ๐—ถ ๐—ฃ๐—ฉ๐Ÿฎ๐Ÿต๐Ÿฑ is een krachtige en technologische accu snoeischaar voor het snoeien in de tuin of voor het verzorgen van een kleine boomgaard of wijngaard. Dankzij de oplaadbare lithiumbatterij en de borstelloze motor van 150 W met tandwielbewegingssysteem, zorgt hij voor een maximaal vermogen met snelle oplaadtijden, zodat u continu en nauwkeurig kunt werken. De verwisselbare stalen messen maken een maximale opening van 28 mm mogelijk en de ergonomische handgreep van hoogwaardig technopolymeer zorgt voor een stevige grip die vermoeidheid tijdens snoeiwerkzaamheden vermindert.

De ๐—ฉ๐—ผ๐—น๐—ฝ๐—ถ ๐—ฃ๐—ฉ ๐Ÿฏ๐Ÿฒ๐Ÿฌ is de krachtige snoerloze accusnoeischaar met lithiumbatterij en progressieve snede van VOLPI ORIGINALE. De snijmessen zijn van staal en het bewegende mes is verwisselbaar, geschikt voor snoeien in het algemeen (parken, tuinen en landbouw) en voor een breed scala aan toepassingen. De maximale mesopening is 32 mm en met een gewicht van slechts 0,81 Kg maakt deze accusnoeier het mogelijk comfortabel en moeiteloos te werken. De snoeischaar is uitgerust met een borstelloze motor en tandwielkast en de snelle stand-by uitschakelfunctie zorgt ervoor dat u de batterij kunt sparen wanneer u de snoeischaar niet gebruikt.