Nieuwe producten

4 nieuwe motorzagen Stihl MS-lijn

4 nieuwe motorzagen Stihl MS-lijn

Stihl heeft recentelijk vier nieuwe motorzagen geïntroduceerd: de MS 162, MS 172, MS 182 en MS 212 motorzagen. Deze geavanceerde kettingzagen zijn speciaal ontworpen voor particuliere en incidentele gebruikers, en bieden een perfecte balans tussen prestaties en gebruiksgemak.

Met een focus op de toekomst en efficiëntie hebben deze motorzagen een complete metamorfose ondergaan ten opzichte van hun voorgangers. Ze zijn voorzien van moderne 2-mix motoren die voldoen aan uitlaatemissiegrenswaarden, wat ze milieuvriendelijk en geschikt maakt voor gebruik in verschillende landen.

4 nieuwe motorzagen Stihl MS-lijn

Voordelen van de nieuwe motorzagen

De belangrijkse voordelen van de nieuwe motorzagen zijn:

  1. Korte Reparatietijden: Dankzij de volledige herontwikkeling van deze motorzagen kunnen eventuele reparaties sneller en efficiënter worden uitgevoerd. Dit betekent minder stilstand voor jou als klant en meer tijd om te genieten van je tuinonderhoud.
  2. Minder Vermoeiend Werken door Minder Trillingen: Het moderne AV ophangsysteem in deze motorzagen minimaliseert trillingen, waardoor het werken met de machine minder vermoeiend is. Hierdoor kun je langer doorwerken zonder dat het belastend is voor je lichaam.
  3. Vereenvoudigd Starten met Verminderde Lift-Off Helling Stopknop: Het starten van de motorzagen is een fluitje van een cent dankzij de elektronische ontstekers met diagnose-interface en de verminderde lift-off helling stopknop. Zo kun je snel aan de slag zonder gedoe.
4 nieuwe motorzagen Stihl MS-lijn

Actie: Gratis Care & Clean kit

Om de lancering van deze nieuwe productlijn te vieren, bieden we namens Stihl een speciale actie met een gratis Care & Clean Kit. Zo kun je jouw motorzaag goed onderhouden en blijft deze in topconditie voor optimaal gebruiksgemak.

Let op: deze actie geldt tot 31 december 2023.