Lees meer over

Stiga

Stiga

Stiga

Geniet mee van Zweedse kwaliteit en innovatie! In 1934 werd STIGA opgericht in Zweden door Stig Hjelmquist. Ondertussen hebben we meer dan 80 jaar ervaring in innovatieve consumentenproducten. Vandaag is STIGA een bekend merk van grasmaaiers en een ruim assortiment gemotoriseerd tuingereedschap, dat wordt verdeeld binnen en buiten Europa. Het doel was, en is nog steeds, u meer te laten genieten van alles in en rond de tuin.

Stiga is meer dan grasmaaien alleen. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een toonaangevende marktleider met kwalitatieve en innovatieve tuinmachines. Vooral de 48V en 80V accumachines belichamen hier precies de doelstelling!

Knoll B.V. is al bijna 40 jaar exclusief regiodealer van Stiga en verkoopt een divers assortiment aan Stiga tuingereedschap, zoals: robotmaaiers, grasmaaiers, zitmaaiers, bladblazers en heggenscharen.

Accu gereedschap

Ervaar de energie van de toekomst! Drie verschillende voltages – 24V, 48V en 80V. Een volledig gamma accumachines, om aan de eisen van elk type tuin te voldoen.

Van budgetvriendelijke, compacte en lichte accutools met inbegrepen batterij voor kleine tuinen, tot veelzijdige accusystemen met verwisselbare batterij en extra krachtige tuinmachines. De uitgebreide productlijn accu aangedreven tuinmachine bieden vele voordelen van draadloos gereedschap voor alle tuinklussen, groot of klein.

De keuze voor accugereedschap van STIGA geeft u tevens de mogelijkheid om veelzijdig te werken, of u nu kiest voor een grasmaaier, trimmer, bosmaaier, heggenschaar, bladblazer, kettingzaag of multi-tool – of al deze machines – dan is een STIGA Powerpack een uitmuntende keuze.