Ontdek

STIHL Dealer

Bedankt!
Wat zijn de voordelen van een Stihl robotmaaier?

Bijna 40 jaar exclusief STIHL Dealer

Knoll B.V. is al bijna 40 jaar exclusief regiodealer van het bekende merk STIHL. Dit betekent dat we een ruim assortiment aan STIHL tuin- en parkmachines en -gereedschappen verkopen en dat we professioneel advies geven aan onze klanten over welke machine het beste bij hun past. Ook mag je van een STIHL dealer verwachten dat de reparaties aan de machines worden uitgevoerd door ervaren monteurs en met originele onderdelen.

STIHL is een gerenommeerd merk in de tuinmachines sector. Het merk biedt een divers assortiment aan tuinmachines, variërend van grasmaaiers en bosmaaiers tot doorslijpers en hakselaars. Van elk soort machine heeft STIHL verschillende uitvoeringen, waardoor het geschikt kan zijn voor zowel particulieren als professionals. Als STIHL Dealer bieden wij onze klanten een professioneel advies, zodat zij een machine kiezen die past bij hun wensen.

Over ons

STIHL Dealer: Betrouwbare service & onderhoud

Ook na de aankoop van een STIHL product, staat Knoll Tuinmachines niet stil. Als STIHL Dealer bieden we professionele service en onderhoud. Onze professionele monteurs kennen de machines van binnen en van buiten. Wij denken actief mee bij het onderhoud en de vervanging van onderdelen, zodat de machines zo min mogelijk stil komen te staan. Wij gebruiken alleen passende en originele onderdelen van STIHL.

Gedurende de winterperiode hebben wij interessante acties voor winteronderhoud.  Vaak worden machines in deze periode niet of nauwelijks gebruikt, dus is het belangrijk om aandacht te schenken aan de juiste behandeling voor uw machine(s). Wij informeren je graag over de mogelijkheden.