Nieuwe producten

Draadloze robotmaaiers: maaien zonder grenzen

Draadloze robotmaaiers: maaien zonder grenzen

Een draadloze robotmaaier: tot voorkort was het enkel nog toekomstmuziek, maar tegenwoordig zie je ze steeds meer. Enkele bekende merken, zoals Stiga en Segway, zijn gestart met het ontwikkelen van deze intelligente machines en deze trend lijkt zich door te gaan zetten. Een draadloze robotmaaier biedt een aantal grote voordelen die in dit artikel besproken zullen worden. Wil je weten of deze robotmaaier bij jou past? Blijf dan lezen.

SEGWAY NAVIMOW H1500E DRAADLOZE ROBOTMAAIER

Wat is een draadloze robotmaaier?

Allereerst, wat is een draadloze robotmaaier? Een draadloze robotmaaier is een robotmaaier die geen gebruik meer hoeft te maken van perimeterdraad. Voorheen moest je altijd een draad rondom je hele gazon heen leggen, zodat de robotmaaier wist waar je gazon precies eindigde. Met een draadloze robotmaaier hoeft dit niet. Met behulp van een GPS- of wifisignaal weet het apparaat precies waar hij is en heeft hij hier dus geen draad meer voor nodig.

SEGWAY NAVIMOW H1500E DRAADLOZE ROBOTMAAIER

Geen gedoe met draden: de voordelen van een draadloze robotmaaier

Een draadloze robotmaaier is veel eenvoudiger te installeren dan een traditionele robotmaaier, omdat je geen draad meer hoeft te installeren. Het liefst wil je dat een robotmaaier plug-and-play is en dit komt ook een stapje dichterbij met deze ontwikkeling. Zo eenvoudig is het op dit moment nog niet, want je moet nog wel een aantal dingen instellen voordat de robotmaaier echt gaat maaien, maar het is al wel een stuk eenvoudiger dan voorheen.

SEGWAY VISIONFENCE SENSOR

Slimmer en innovatiever

Naast een groot voordeel op het gebied van de installatie, profiteer je natuurlijk ook nog van andere voordelen. Zo is de nieuwe generatie robotmaaiers vaak een stuk slimmer dan zijn voorgangers. Veel robotmaaiers zijn een stuk beter in detecteren van takken, voetballen, speelgoed en andere obstakels. Ook het kunnen bedienen van je robotmaaier met je telefoon is tegenwoordig de standaard bij robotmaaiers.

In onze showroom hebben we een aantal draadloze robotmaaiers staan. Benieuwd of zo’n robotmaaier iets voor jou is? Kom dan eens langs en ervaar de voordelen zelf. Mocht je nog vragen hebben over draadloze robotmaaiers, neem dan contact met ons op.